Om oss

Välkommen till en värld av äventyr och upptäckter. Friluftscentralen.se är en passionerad samlingsplats för alla som älskar friluftsliv, camping, och naturens oändliga skönhet. Vår mission är att inspirera, vägleda och utrusta dig för att utforska det vilda och underbara utomhus. Vi tror på friluftslivet som ett sätt att koppla av, återhämta sig och återansluta med naturen.

Bakom kulisserna av Friluftscentralen.se står två naturälskare, Anna och Erik, som har gjort sin passion till sitt kall. Med år av erfarenhet inom friluftsliv, camping och vandring strävar de efter att dela med sig av sin kunskap och entusiasm.

Anna Svensson har vandrat lederna genom det svenska fjällandskapet och utforskat skogarna sedan hon var liten. Med en bakgrund inom miljövetenskap är hon alltid angelägen om att främja hållbart friluftsliv och hjälper gärna till med att välja utrustning som både är bra för dig och för planeten.

Erik Johansson, med ett förflutet som professionell bergsguide, känner sig lika hemma på en bergstopp som vid en brinnande lägereld. Eriks expertis är ovärderlig när det gäller att planera dina äventyr, från säkerhetsutrustning till navigeringstips i obanad terräng.

Tillsammans bildar Anna och Erik ett team som är helt inriktade på att göra ditt äventyr utomhus så minnesvärt och njutbart som möjligt. Välj oss som din guide till det stora friluftslivet!